329 thoughts on “Download”

  1. turang ntah pe impal..tolong berekenndu lagu kita karo..iperantauan enda langka laguna..
    bujur ya..

  2. q tdi download lgu setia sampai akhir ..
    tpi kok gak bisa ya …?
    pdahal q pengen banget tu denger lagu’a ….

    1. adina lokal agak mesera bang πŸ˜€ adina lit kari si mindo darat nari man upload ulang ka πŸ˜€ hehehe, enda nggo dung ku upload 300 lagu, kari ku kirim man bandu linkna πŸ˜€

      1. mejuah-juah tanah karo

        bang banci minta tolong kai kata kunci ndarami lagu

        lonceng gereja kota by: harto tarigan???
        bujur

  3. mejuah juah taneh karo..
    saya reg lagunya datuk muda barus yang judulnya sakura 2 supaya bisa dodownload…
    sama lg2 karo yang baru…
    tks ya.
    bujur..

  4. mejuah juah
    uga kabarta i taneh karo..
    aku pe turut merasa prihatin man kade2 sikena bencana siterakhir ndai terutama lit orang tuata si nggo idilo dibata kerna letusan sinabung terakhir..semoga keluarga sabar menghdapisa..
    Ula sempat kerna politik kita pecah itanah karo..sebab kalak politik situhuna la buruk..hanya saja aturan main e nggo isalah gunakan..
    kita demon pe ke kantor Bupati lalit gunana..langsung saja lebuh teman2 wartawan tv nasional gelah mela pjbat ybs ras pe lanai ulangina.. Payo …ntah lang teman…?

  5. Salam kenal………………
    Terima kasih buat Admin yang sudah menyediakan fasilitas ini.
    Sekedar berbagi info : Mungkin ada beberapa lagu yang bisa aku bantu
    menyediakannya.
    Silakan kirim permintaan ke jobunbun@gmail.com
    Bujur.

  6. bang…..lagu selamat malamnya iren bety br sembiring feat luther tarigan blom ada ya….download ate ku bang…bujur

      1. mjj,slm sukses tnh karo….bang,lgu anta prima g,suina lit link na?tlng kirimndu y…kutimai,bujur…

  7. mejuh-juah salam setandan
    banci kirimndu lagu maba kamil veri gendang entahpe kibodna saja
    adi banci tetap sieda pertahanken gelah ola kita lupa ku tanah karo
    tambah sie ula lagu saja,banci sejarah karo entahpe budaya sideban
    bujur mejuah juah kita kerina

  8. enggo ndekah ku darami mp3 novita br barus ibas laguna ngepkep ate jadi. Ngasa gundari lenga lit ku dat mp3 na si banci download..
    banci sampatindu sitik bang, gelah na kirimndu link na ya bang..
    bujur ras mejuah-juah.

  9. ada yang tau judul lagu nya ga’? gini lirik nya: labo turang labo mesayang ula kam pagi nading ken aku… bagem nindu man bangku nde iting ku…. klo gak salah ini lagu thn 88an s/d 90 awal. maaf bahasa karo saya kurang lancar. Bujur ras Mejuah-juah kita kerina.

  10. mejuah juah kita kerina….nungkun aku bang…lagu si lirik na :(si….rang turang.enggo si….rang mesayang…..si…..rang kita lebe…..ula lolah lolah…ula menek…metami….bas kita sirang….)kai judulna ras lit link na bang?sebelumna bujur ras sukses slalu…..

  11. mejuah juah kita kerina…..bang….lagu si lirik na (sirang turang..enggo sirang mesayang….sirang kita lebe……ula lolah lolah..ula menek..metami…..bas kita sirang…..)kai judul lagu e bang?ras lit link na?

  12. aku nyungkun lagu karo ras putar gelah banci download tpla kuteh judulna
    laguna bagenda

    bagi turin2 perturah pola kel jine kecibalen kegeluhen nd 3ndu
    seh kel jilena andi itatap ndauh nari.

    ras lagu serbut
    by: usman ginting

    trim’s

    1. gundari lagu si kupindo bagenda ia bang

      laguna/reffna

      Bagi turi-turin perturah pola kel jine kecibalen ras kegeluhen mamabiringdu
      seh kel jilena andi itatap ndauh nari.

      enda kai judulna bang ras tolong searchndu.

      bujur.

  13. Ga ada cara yg lain apa tuk nge download, kedua cara diatas ribet tauu, gagal mulu…..Coba donk cara yg lebih praktis dan ga bikin ribet…Bujur

  14. bang…
    tau ga judul lagu yg liriknya gini… ” Medan sibatangbuluh tertindan ke batang mayang, …………………………….. layang2 ulurkan benang sayang2 ula kal kita sirang. Kayag gitu liriknya bang, please aq suka bgt lagu ini.

    Bujur bang… Horas, mejuah-juah…

  15. Suka banget denger lagu anta prima,tp download nya susah,padahal aq fen’s berat bngt,&suka denger laguny

  16. waktu SD Lupa kelas berapa, seneng deh denger suara Rita Butar-Butar nyanyi lagu karo. Rita Butar-Butar pernah punya album yg isinya lagu karo semua, salah satu judulnya Pasang dua ini, terus ada “melawensa”, “Apai Nta”, yg lainnya lupa. Hehehee… Do you ever heared?

    Sekarang umur ku sudah jalan 23tahun.. Kangen mau denger suara Rita Butar2 nyanyiin lagu2 itu semua…. So please,, kalo bisa kirim via email yah bang…
    Bujur melala πŸ™‚

  17. Mejuah-Juah, Bang, mindo laguna harto tarigan si judulna ” aron ndoulu” dong, ola lirikna saja, bujur ras mejuah-juah

  18. salam kenal.. kami suku sunda dan kerja di jakarta barangkali ada yang punya mp3nya lagu 22 hits ninstop perkede la megogo yang diaransement oleh perwira ginting munthe dan di dalamnya ada biring manggis,titip salam, kopi ras susu tolong di share atau kami bisa beli dimana ya…emailku didi_sukardi@yahoo.com

    salam kenal

    Didi

  19. Mejuah-juah..
    Tolong sitik darami lagu karo,adi la salah judulna TIMBANG KAYO
    Lirikna bagena nina:latanggung kurang pedah ajarku bandu marenda,kutegu km kudalan si mehuli..
    Ibas kesenangen wari sisendah agi,ukurkenlah wari sipepagi..
    Labo ban beluhku maka kupandang km rusur,ibas enterem bandu timbang kayoku..dst
    Reff:gundari km erkanting buah dosa..dst
    Bujur melala ya..
    Mbera2 banci sampatindu aku

  20. lagu charles simbolon, berkat ku perlajangen, permakan siliah, ras sarudung erdoah doah,,
    adi banci agak jelas ban ndu alamat na ndownloadsa,
    sebab nggo ndekah ku darami lagu si e teluna,,
    bujur.

  21. min, kalau bisa buat chart nya dong setiap bulan…. saya di jawa jadi ga tau lagu baru yang disukai anak2 muda…
    kalau dibuatin chartnya kan lebih asik untuk reverensi download.. Mauliate… Mejuah-juah!!!

  22. tedehku man bandu lagu karo, ngingetisa ateku tedeh ku kuta kemulihen Rajaberneh-Sibolangit-Deliserdang, ija kena gundari kerina turang, senina, impal, teman meriah

  23. MJJ,,
    download lagu ateku bg, tp La kuteh juduL ras penyanyi na.
    bagenda ia Lirikna
    “nggo kudat sambar gantindu jadi teman geluhku, sinambari pusuh si lukaindu. la gia merupa, mesera gia. tapi kelengna luar biasa. la kuayaki pangkat ras harta, kekelengen si kata tuhuna.
    tLong sitik upload ndu ya bg. bujur ningku Leben man bandu.

  24. 2656fa66 Enda pin hp nta turang senina.. Ula lupa invite ndu ya. Tampilken ka dage pin ndu yahh gelah radu erteman kita kerina. Bujur

    1. Mjj , mau download lagu kelenglengen ibas pusuh erwinahani br bangun, tapi eror pas download tolong apldkan lahh …

  25. Mjj Turang/senina ,
    Tolong i upload ndu lagu “Simpang Tiga Binanga”
    Vocal : Trio Tosima
    Bujur

  26. Downlod ate ku admin tp mesera kel uga nge cara na glah na banci aq dat krina lagu usman ginting. Bujur mjj qt krina

  27. gua nge carana down load lagu sengget si enggeti melimber kel takal ku samapti sitek yh nae………………….

  28. Tolong share ndu lagu nande ya bg, fitra c.barus pernah ku idah bas youtube endeken na bg,tolong ya bg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *