Mejuah-juah,

Perban melala si nungkun uga ngenda carana ndownload lagu-lagu si lit bas situs lagu.karo.or.id enda, jenda ban kami tutorial singkat cara downloadna, cara si bas teruh enda enggo cubaken kami bas melala browser ras langsung i download

Gelahna menukah si ban me contohna ndownload lagu Situhuna ateta, buka link http://lagu.karo.or.id/anta-prima-ginting/situhuna/
nen bas gambar teruh enda
anta prima situhuna
klik saja si warna megara, contoh si bas datas Anta Prima Ginting – Situhuna (14531 downloads).
dung e mis kari i downloadna
proses download lagu karo
gambar sidatas i buka bas Google Chrome, adina pake Mozilla Firefox, Internet Explorer/Spartan, ntah Safari pe kam bali saja ngenda carana.

Contohna bagi teruh enda adina bas Mozilla Firefox
firefox antaprima situhuna

melala denga lagu-lagu si lenga lit link downloadna, jadi adina enggo lit lirikna tapi lenga lit link downloadna ngata kam bas komentar bas halamen lirikna gelah menukah akap kami ngeceksa, adina lenga lit lirik lagu si daramindu bas komentarndu bas Request Lagu Karo gelahna teratur ia ras menukah akap kami ngupdatesa.

Sibarem Bujur.

48 thoughts on “Cara Download Lagu MP3

  • 25 August 2011 at 13:17
    Permalink

    adi download arah IDM uga nake? ๐Ÿ™‚

    Reply
    • 26 August 2011 at 14:40
      Permalink

      deba banci pake IDM deba lahang, adina carana bali ras download file bas indowebster, mediafire, rapidshare, dll

      Reply
  • 14 September 2011 at 05:54
    Permalink

    adi lalit logo gambarna entahpe link na, bagaimana? seperti lagu simulih karaben…. bagaimana cara download lagu e?

    Reply
    • 14 September 2011 at 06:16
      Permalink

      nggo banci downloadndu, nggo kutambahi link downloadna.

      Bujur.

      Reply
  • 6 November 2011 at 00:42
    Permalink

    tama lagu ucok smely kandu kandu menda senina ya mpal…

    si banci download

    bujur ras mejuah juah

    Reply
  • 4 February 2012 at 15:38
    Permalink

    pingin download tpi kok ga bisa ya,,??

    Reply
  • 13 February 2012 at 23:44
    Permalink

    BUJUR LAMPS KENA ENCARO

    Reply
  • 15 April 2012 at 21:05
    Permalink

    MESERA PE PAL
    AKU LANAI PRNAH BANCI DWNLOAD BES WBSAT NDU ENDA
    GUAKIN CARANA
    LALIT PE IKON SI BEGE TNJUK NDU AH

    Reply
  • 17 April 2012 at 12:10
    Permalink

    u ga cara mendowlod. bujur

    Reply
    • 5 May 2012 at 06:51
      Permalink

      Turang ras senina,impal ras anak beru,kade-kade ngku…kerina.adi banci tolong Banken sada lagu lirikna,Hidup ibas “NDAUH BAS PERANTAUAN”Bujur…Mejuah2 kita kerina,enda aku ndauh i pulau Manado,sulawesi Utara,MINUT.

      Reply
  • 22 April 2012 at 18:51
    Permalink

    mela2 kel lgu sila bnci dnld pe bng…

    Reply
  • 27 April 2012 at 18:24
    Permalink

    lumayan…bisa ngobatin kangen ama kampung halaman…

    Reply
  • 29 April 2012 at 05:54
    Permalink

    adi menurut aku, glah erjilena website enda, man abg2 ras kk2 admin isediaken kena min link download mp3 na secara langsung ibas web enda, glah ula meserasa min akap kami krina download lagu2 si tersedia…
    sekedar saran saja ngenda kk/bg ๐Ÿ™‚

    Reply
  • 16 June 2012 at 17:37
    Permalink

    Rindu kel ate ku mulih ku kaban jahe……….
    mbegi sora lagu en latahan pusuh ku ena…

    Reply
  • 29 August 2012 at 23:48
    Permalink

    uga maka la dorek i download e pal??
    la kak lit tanda si bagi kata ken ndu??
    enggo latih pe ku akap …

    Reply
  • 5 September 2012 at 06:37
    Permalink

    link lagu nuan ate ceda kok ga ada !!?? mana ???

    Reply
  • 15 October 2012 at 16:01
    Permalink

    mesera pe labo dem……nggo bagi lagu e pe bang download lagu2na,gua kin situhuna bang……?nggo melimber pe takal e sada wari enggo aku erbansa tp la banci kang…..

    Reply
    • 17 October 2012 at 01:11
      Permalink

      banci kapken, bas kadena akapndu mesera downloadsa?

      Reply
  • 24 November 2012 at 16:58
    Permalink

    mantap senina.

    Reply
  • 11 January 2013 at 08:29
    Permalink

    Syalom.
    Bg, aku mau download lagu Rimta Mariani Br Ginting –> Kita Harus Putus… tp gak ada link downloadnya…
    Uga e bg?

    Bujur

    Reply
  • 2 February 2013 at 21:36
    Permalink

    mendownload ateku

    Reply
  • 9 March 2013 at 10:21
    Permalink

    Aku perlu downlod lagu bang

    Reply
  • 30 April 2013 at 07:55
    Permalink

    Thanks , I have recently been searching for info approximately this subject for a while and yours is the greatest I’ve discovered so far. However, what about the conclusion? Are you positive concerning the source?

    Reply
  • 21 May 2013 at 19:34
    Permalink

    melala kapken la banci download laguna e ndai

    Reply
  • 24 October 2013 at 10:13
    Permalink

    Aku mw download lagu sepenggejapen, koc gc bisa ea.

    Reply
  • 13 March 2014 at 13:53
    Permalink

    gimana cara ngedownload,, aku bingung

    Reply
  • 13 March 2014 at 16:31
    Permalink

    Mejuah juah turang teman senina….

    Reply
  • 28 March 2014 at 14:16
    Permalink

    Mejuah2 man kerina merga silima???????

    Reply
  • 12 April 2014 at 20:17
    Permalink

    engkai maka la banci download biring manggis

    Reply
  • 13 April 2014 at 21:27
    Permalink

    salam mejuah juah man tanah karo simalem. amin kita pedah tapi sepersadalah arihta kerina erban si mehulina man kuta kemulihenta. TANAH KARO SIMALEM. bujur

    Reply
  • 4 May 2014 at 08:59
    Permalink

    La derek download .. ๐Ÿ™

    Reply
  • 15 May 2014 at 16:48
    Permalink

    Tolong tag lagu cincin kenangen Bg
    bujur:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *