Hanya seseorang yang mencoba untuk mendokumentasikan dan meng-online kan lagu karo. Tujuan dibuat webblog ini sebagai dokumentasi lagu-lagu karo, dan juga buat yang ingin belajar lagu karo tapi tidak tau liriknya ๐Ÿ™‚

ras sentabi lebe man kerina pencipta/penyanyi lagu karo enda ๐Ÿ™‚ awalna lirikna saja nge ate i bahan bas jenda, perbahan melala request arah teman2 si ndauh arah taneh karo makana i tama lagu2 na, enda labo ate mbajak saja nambari tedeh kerna taneh karo, adi lit kritik ras saranndu banci postingndu bas jenda ntah kirimndu salu email ku staff@karo.or.id

mejuah-juah man banta kerina

Salam

25 thoughts on “Oge

  • 23 August 2009 at 16:39
    Permalink

    kirim lebe link man download lagu Antha Prima – Uga lah kam e , Egi suranta ginting – jumpa tempat biasa
    Epe adi lit ya Ngah
    Bujur ras Mejuah-juah

    Reply
  • 18 October 2009 at 14:19
    Permalink

    m ejuah-juah,,,
    klo ada kesulitan yang dapat saya bantu minta aja,,,
    tasi klo aku bisa , semampuku akan ku bandu untuk kemajuan tanah karo,,,

    Reply
    • 27 October 2009 at 10:17
      Permalink

      bujur ๐Ÿ™‚

      adi perlu bantuan kari ngata aku bandu yah ๐Ÿ˜€

      Reply
  • 24 November 2009 at 16:14
    Permalink

    kemana pencipta lagu-lagu karo Bp.Sayuti Abdullah dengan Band beliau SEROJA di tahun 70 – 80 an

    Reply
    • 24 November 2009 at 16:38
      Permalink

      terimakasih atas masukannya, udah aku masukkan ke category nya ๐Ÿ™‚

      boleh aku minta lagu2 Sayuti Abdullah ?

      Reply
  • 24 November 2009 at 16:16
    Permalink

    Mohon di catat juga nama beliau (Sayuti Abdullah) untuk kelompok categories, karena beliau juga banyak menciptakan lagu-lagu karo

    Reply
  • 27 November 2009 at 21:15
    Permalink

    ngah lit link download mp3
    antha prima – cinta nokia ras salih ? adi lit ngata ya ngah

    Reply
  • 20 December 2009 at 09:35
    Permalink

    tolong lebe krm almt email bang antha ku almt emailku y, bjr rs mejuah juah man bandu.

    Reply
      • 25 January 2010 at 16:33
        Permalink

        facebook antha lit bas aku……..nin ndu saja antha prima ginting

        Reply
        • 25 January 2010 at 18:45
          Permalink

          ue, nggo kuidah ๐Ÿ™‚ saja la kuadd jadi temanku.

          bas facebookna me nendu emailna?

          bujur

          Reply
  • 15 January 2010 at 04:10
    Permalink

    ogen enda mejile man banta kalak karo kerina  BUJUR

    Reply
  • 28 April 2011 at 13:10
    Permalink

    boleh request….tolong dikasi artinya boleh ?, jadi biar gak cuma warga Karo aja yang tau , tapi bisa diketahui semua orang , makasih ya……(^:^)

    Reply
  • 22 May 2011 at 08:06
    Permalink

    Mantap bang ide na enda, adi kai man sampaten ngata kam bang gelah toto kel lagia gelah web enda tetap baci reh majuna bujur

    Reply
  • 16 March 2012 at 20:24
    Permalink

    sayang nya, gadak arti lagu nya.. ๐Ÿ™

    padahal ku suka lagu2 karo lho, wlwpun bkan rank karo

    Reply
  • 10 September 2013 at 10:35
    Permalink

    saya suka lagu memori jogja, adakah lagunya disini?
    Bujur ras Mejuah-juah

    Reply
  • 14 September 2013 at 23:52
    Permalink

    Min mau lagu lampas mbelin yang bisa di download donk..
    Bujur

    Reply
  • 10 October 2013 at 12:14
    Permalink

    Mantap!!!

    Terusken!!!

    Bujur ras mejuah-juah..

    Reply
  • 14 January 2014 at 19:49
    Permalink

    req lagu meduit mpal….adi lit…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *